γνωριστε τους συμβουλους μας

Konstantina Papadimitriou Profile Photo

Κωνσταντίνα Παπαδημητρίου MA, CFRE-Founder

Η Κωνσταντίνα έχει πάθος με τη στρατηγική, την εξεύρεση πόρων και τη φιλανθρωπία και συνεργάζεται με οργανισμούς που θέλουν να αναπτυχθούν και να διαπρέψουν.

Έχει εμπειρία 15 ετών στην εξεύρεση πόρων, με σημαντικά επιτεύγματα στο πεδίο των μικρών και μεγάλων δωρεών, του στρατηγικού σχεδιασμού και της διαχείρισης σχέσεων με μεγάλους δωρητές. Η Κωνσταντίνα έχει περάσει από σημαντικές θέσεις σε μεγάλους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και έχει συνεργαστεί με εταιρίες, ιδρύματα και ιδιώτες δωρητές, μέσα από πολυάριθμες κοινές πρωτοβουλίες. .

Πλέον παρέχει συμβουλευτική σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που αναζητούν νέους οικονομικούς πόρους, μέσα από βιώσιμες στρατηγικές, συνεκτικό σχεδιασμό και προσεκτική υλοποίηση, καθώς και σε δωρητές που θέλουν να διασφαλίσουν την αποτελεσματικότητα των δωρεών τους.

Η Κωνσταντίνα είναι επίσης μέντορας και εκπαιδεύτρια σε οργανισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε θέματα ηγεσίας, στρατηγικής και εξεύρεσης πόρων και σε δωρητές που επιδιώκουν μία ουσιαστική συμμετοχή στο οικοσύστημα της φιλανθρωπίας.

Strategist fundraiser & philanthropy advisor - Inuksuk Consulting

Tony Myers PhD, LL.B, CFRE-Advisor

Ο Tony είναι διεθνώς αναγνωρισμένος για την ειδίκευσή του στην εξεύρεση πόρων από μεγάλους δωρητές, τον στρατηγικό σχεδιασμό, την ανάπτυξη Διοικητικών Συμβουλίων και την αξιολόγηση οργανισμών. Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας, ο Τόνι οδηγεί στην επιτυχία μικρούς και μεγάλους, εθνικούς και διεθνείς οργανισμούς, εξασφαλίζοντας ότι διαθέτουν όλα τα απαραίτητα εφόδια για την εξεύρεση χρηματοδότησης.

Η δουλειά του περιλαμβάνει: δημιουργία στρατηγικών πλάνων, βελτίωση της διακυβέρνησης των Διοικητικών Συμβουλίων, κατάρτιση βιώσιμων χρηματοδοτικών πλάνων, αξιολόγηση οργανισμών, διενέργεια μελετών σκοπιμότητας, υλοποίηση πλάνων εκστρατείας, παροχή συμβουλών και αξιολόγηση εκστρατειών.

προσέγγιση του Τόνι εστιάζει στην ενεργητική ακρόαση, τη βαθιά κατανόηση, τον προσδιορισμό των προκλήσεων και τη συν-δημιουργία λύσεων για την αντιμετώπιση αυτών. Ως σύμβουλος, εκπαιδευτής, συγγραφέας και επαγγελματίας ομιλητής, ο Τόνι έχει αποκτήσει εμπειρία σε 6 ηπείρους και πολυάριθμες χώρες, στις οποίες έχει προωθήσει μια δομημένη προσέγγιση που οδηγεί τους πελάτες του στην επιτυχία. Πάθος, ενθουσιασμός, προσήλωση, εμπειρία και γνώση. Αυτά είναι τα πράγματα που φέρνει καθημερινά ο Τόνι στη δουλειά του για την υποστήριξη της φιλανθρωπίας. Και πρώτος απ’ όλους, θα σας πει ότι λατρεύει αυτή τη δουλειά.

Sofia Angidou, MS, Learning and Evaluation Advisor

Σοφία Αγγίδου, MS, Learning and Evaluation Advisor

Η Σοφία είναι σύμβουλος και εκπαιδεύτρια με περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της διεθνούς ανάπτυξης και στην κοινωνία των πολιτών. Η δουλειά της περιλαμβάνει: αξιολόγηση προγραμμάτων/αντικτύπου, στρατηγικό σχεδιασμό, διακυβέρνηση, ατομική και οργανωσιακή μάθηση και οργανωσιακή αποτελεσματικότητα. 

Έχοντας ένα ευρύ φάσμα εμπειρίας από τη δουλειά της σε πολλές χώρες και με διαφορετικά μεγέθη και τύπους οργανισμών, ιδρυμάτων και δικτύων, έχει την ικανότητα να κατανοεί άμεσα τις δυναμικές κάθε περιβάλλοντος και να προωθεί μέσα από την δουλειά της προσεγγίσεις που βοηθούν την οργανωσιακή ανάπτυξη. 

Η Σοφία διαθέτει σημαντική εμπειρία στην αξιολόγηση προγραμμάτων και στρατηγικών, με ιδιαίτερη έμφαση στη χρήση συμμετοχικών μεθόδων και στην ενδυνάμωση. Μέσα από την δουλειά της προωθεί πρακτικές αναστοχασμού και μάθησης που επιτρέπουν στους οργανισμούς να χαρτογραφήσουν και να κατανοήσουν τον αντίκτυπό τους και να επηρεάσουν ουσιαστικά τόσο την στρατηγική αλλά και τις τακτικές ανεύρεσης πόρων των οργανισμών. Εφαρμόζει μια μαθησιακή προσέγγιση σε όλες τις πτυχές της εργασίας της και προσπαθεί να ενδυναμώσει και να υποστηρίξει τους ενδιαφερόμενους φορείς και τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων να μετατρέψουν τη μάθηση σε δράση και αλλαγή και να οικοδομήσουν μια κουλτούρα μάθησης. 

Είναι διαπιστευμένη εκπαιδεύτρια και Action Learning faciliator, πιστεύει πολύ στο mentoring και σε οτιδήποτε επιτρέπει την ουσιαστική ανταλλαγή και μάθηση! 

συνεργατες

Lilian Voudouri Foundation Logo
Women On Top Logo
Little Giants Logo
John S. Latsis Public Benefit Foundation Logo
Society of Social Psychiatry P. Sakellaropoulos Logo
Terre Des Hommes Logo
Med-ina.org Logo
Human Rights 360 logo
Irida Women Center Logo
ΜΕΤΑδραση Logo
Προμηθέας Σύλλογος Ασθενών Ήπατος Logo
Odyssea logo
Η ΠΝΟΗ-Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού, είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Ιδρύθηκε το 1991 από γονείς που είτε το παιδί τους σώθηκε, είτε το παιδί τους χάθηκε και απο τον παιδίατρο της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων Π. & Α. Κυριακού.Συντηρείται αποκλειστικά από δωρεές εταιρειών, ιδιωτών και δωρεές εις μνήμην.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΞΕΥΡΕΣΗΣ ΠΟΡΩΝ

Είτε θέλετε να αναπτύξετε ένα πρόγραμμα εξεύρεσης πόρων, είτε να δουλέψετε επάνω στο στρατηγικό προσανατολισμό του οργανισμού σας, είτε να αναπτύξετε δεξιότητες και να εκπαιδευτείτε, σας παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που θα σας βοηθήσει να συγκεντρώσετε περισσότερα χρήματα για τον οργανισμό σας και να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή της ομάδας σας.

Fundraising strategy and planning
Philnathropy is donating. Giving a flower as a donation to eldery people

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ

Σχεδιάζουμε πλάνα φιλανθρωπίαςγια ιδιώτες και οικογένειες, καθώς και στρατηγικές δωρεών για ιδρύματα, και παρέχουμε καθοδήγηση και υποστήριξηγια την υλοποίησή τους. Σας βοηθάμε να διασφαλίσετε ότι οι δωρεές σας θα αξιοποιηθούν αποτελεσματικά και ότι θα έχουν το μέγιστο αντίκτυπο.

ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ

Συνεργαζόμαστε με εταιρίες που θέλουν να αναπτύξουν στρατηγικές Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ), εταιρικής φιλανθρωπίας και συνεργασίες με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Corporate impact photo with a blossom seed