συμβουλοι εξευρεσησ πορων και φιλανθρωπιας

empower PHILANTHROPY FOR ALL

Η Inuksuk είναι μία συμβουλευτική εταιρία που στοχεύει στο να φέρει πιο κοντά μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, ιδρύματα, εταιρίες και ιδιώτες δωρητές. Δουλεύουμε μαζί με τους συνεργάτες μας για να χτίσουμε βιώσιμες στρατηγικές που θα τους βοηθήσουν να έχουν κοινωνικό αντίκτυπο, να αναπτυχθούν και να κάνουν το όραμά τους πραγματικότητα.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Ένας κόσμος όπου ανθίζει η φιλανθρωπία.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Να συνδέσουμε δωρητές και οργανώσεις μέσα από την τέχνη της φιλανθρωπίας, με στόχο την πρόοδο της κοινωνίας.

ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ

  • Μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που θέλουν να βρουν νέους οικονομικούς πόρους.

  • Εταιρίες που θέλουν να χτίσουν προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

  • Ιδρύματα που θέλουν να αναπτύξουν τη στρατηγική δωρεών τους και να αυξήσουν τον αντίκτυπο των προγραμμάτων που χρηματοδοτούν.

  • Ιδιώτες και οικογένειες που θέλουν να διασφαλίσουν ότι η δωρεά τους θα έχει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Fundraising and Philantrophy Consulting Firm for non-profit organizations, foundations, corporations and philanthropists - Inuksuk Consulting

*Τα Inuksuk είναι πέτρινοι σχηματισμοί που έχουν κατασκευαστεί από τη φυλή Ινουίτ. Βρίσκονται πάνω από τον Αρκτικό Κύκλο, σε μια περιοχή με ελάχιστα φυσικά ορόσημα, όπου επικρατεί το οικοσύστημα της τούνδρας. Οι σχηματισμοί αυτοί χρησίμευαν κάποτε ως πυξίδες. Η παρουσία ενός Inuksuk μπορεί να σηματοδοτούσε κάποια περιοχή κυνηγιού ή μία ιερή περιοχή ή απλώς να λειτουργούσε ως εργαλείο πλοήγησης για τους ταξιδιώτες. Σ’ αυτές τις αχανείς, γυμνές εκτάσεις, όπου το τοπίο μοιάζει πανομοιότυπο, σχεδόν παντού, τα Inuksuk ήταν για τους ταξιδιώτες η απόδειξη ότι δεν ήταν μόνοι, ότι είχε σταθεί και κάποιος άλλος στο σημείο όπου στέκονταν τώρα εκείνοι. Σήμερα, το Inuksuk συμβολίζει την καθοδήγηση, τον προσανατολισμό και τη γνώση που μοιραζόμαστε για το κοινό καλό.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Έχουμε σημαντική εμπειρία της αγοράς.

Οι προτάσεις μας βασίζονται πάνω στην εμπειρία μας, στην ανάλυση δεδομένων και στη γνώση μας που τεκμηριώνεται μέσα από πραγματικά αποτελέσματα και μας επιτρέπει να ανταποκριθούμε στις διαφορετικές ανάγκες των συνεργατών μας.

Είμαστε προσανατολισμένοι στο αποτέλεσμα.

Δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας να φέρουν απτά αποτελέσματα. Η οπτική μας είναι ταυτόχρονα στρατηγική και πρακτική.

Έχουμε μία παγκόσμια και δυναμική οπτική.

Φέρνουμε καινοτόμες μεθοδολογίες, που έχουν δοκιμαστεί σε πολλές αγορές, αξιοποιώντας τις δυνατότητες των συνεργατών μας και φέρνοντας θετική αλλαγή.

Υπηρεσιες εξευρεσης πορων

Είτε θέλετε να αναπτύξετε ένα πρόγραμμα εξεύρεσης πόρων, είτε να δουλέψετε επάνω στο στρατηγικό προσανατολισμό του οργανισμού σας, είτε να αναπτύξετε δεξιότητες και να εκπαιδευτείτε, σας παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που θα σας βοηθήσει να συγκεντρώσετε περισσότερα χρήματα για τον οργανισμό σας και να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή της ομάδας σας.

Fundraising strategy and planning
Philnathropy is donating. Giving a flower as a donation to eldery people

Συμβουλευτικη φιλανθρωπιασ

Σχεδιάζουμε πλάνα φιλανθρωπίαςγια ιδιώτες και οικογένειες, καθώς και στρατηγικές δωρεών για ιδρύματα, και παρέχουμε καθοδήγηση και υποστήριξηγια την υλοποίησή τους. Σας βοηθάμε να διασφαλίσετε ότι οι δωρεές σας θα αξιοποιηθούν αποτελεσματικά και ότι θα έχουν το μέγιστο αντίκτυπο.

εταιρικοσ αντικτυποσ

Συνεργαζόμαστε με εταιρίες που θέλουν να αναπτύξουν στρατηγικές Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ), εταιρικής φιλανθρωπίας και συνεργασίες με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Corporate impact photo with a blossom seed