Φιλοσοφια φιλανθρωπιας και ευρευσης πορων

empower PHILANTHROPY FOR ALL

Κάθε συνεργασία είναι μοναδική για εμάς. Κοιτάμε εις βάθος τις ανάγκες σας και προσαρμόζουμε το πλάνο δράσης μας ανάλογα με αυτές. Προτείνουμε λύσεις που είναι ρεαλιστικές, εφικτές, φιλόδοξες και δοκιμασμένες, μέσα από μία πρακτική προσέγγιση και πάντα σύμφωνα με τις αξίες μας που καθοδηγούν τη δουλειά μας.

η προσεγγιση μας

Δουλεύουμε ολιστικά.

Μελετάμε όλες τις πτυχές ενός φορέα που επηρεάζουν την ικανότητά του να αναπτύσσεται, όπως ο στρατηγικός σχεδιασμός, ο προγραμματικός σχεδιασμός και η ανάπτυξη ηγεσίας.

Δουλεύουμε βήμα-βήμα.

Δουλεύουμε συστηματικά για να διασφαλίσουμε ότι κάθε βήμα της διαδικασίας έχει σχεδιαστεί και υλοποιηθεί με προσοχή, προτού προχωρήσουμε στο επόμενο.

 

 

Δουλεύουμε με προοπτική.

Θέλουμε οι συνεργάτες μας να είναι ανεξάρτητοι και βιώσιμοι. Στόχος μας είναι να καλλιεργήσουμε τις δεξιότητες των φορέων που συνεργαζόμαστε, ώστε να αναπτύσσονται συνεχώς.

Δουλεύουμε μαζί.

Δουλεύουμε στενά με τους συνεργάτες μας, ώστε να διασφαλίσουμε πως ό,τι κάνουμε γίνεται κτήμα τους και αντανακλά τους δικούς τους στόχους.

οι αξιες μας

Πάθος.

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Υποστηρίζουμε με πάθος τις οργανώσεις ώστε να δυναμώσουν και τους δωρητές να πετύχουν τους στόχους τους, ώστε να μεγιστοποιήσουν τον θετικό τους αντίκτυπο στην κοινωνία.

Ήθος.

Πιστεύουμε ότι η εμπιστοσύνη είναι θεμελιώδες στοιχείο σε όλες τις σχέσεις. Η επαγγελματική μας ακεραιότητα αντανακλάται στις ειλικρινείς και μακροχρόνιες σχέσεις που έχουμε χτίσει με τους συνεργάτες μας όλα αυτά τα χρόνια.

Προσήλωση.

Εστιάζουμε στους συνεργάτες μας και δουλεύουμε στενά μαζί τους για να κατανοήσουμε σε βάθος τις ανάγκες και τις προκλήσεις τους και δεσμευόμαστε να τους βοηθήσουμε να υλοποιήσουν τους στόχους τους.

συνεργατες

Lilian Voudouri Foundation Logo
Women On Top Logo
Little Giants Logo
John S. Latsis Public Benefit Foundation Logo
Society of Social Psychiatry P. Sakellaropoulos Logo
Terre Des Hommes Logo
Med-ina.org Logo
Human Rights 360 logo
Irida Women Center Logo
ΜΕΤΑδραση Logo
Προμηθέας Σύλλογος Ασθενών Ήπατος Logo
Odyssea logo
Η ΠΝΟΗ-Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού, είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Ιδρύθηκε το 1991 από γονείς που είτε το παιδί τους σώθηκε, είτε το παιδί τους χάθηκε και απο τον παιδίατρο της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων Π. & Α. Κυριακού.Συντηρείται αποκλειστικά από δωρεές εταιρειών, ιδιωτών και δωρεές εις μνήμην.

υπηρεσιες εξευρεσης πορων

Είτε θέλετε να αναπτύξετε ένα πρόγραμμα εξεύρεσης πόρων, είτε να δουλέψετε επάνω στο στρατηγικό προσανατολισμό του οργανισμού σας, είτε να αναπτύξετε δεξιότητες και να εκπαιδευτείτε, σας παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που θα σας βοηθήσει να συγκεντρώσετε περισσότερα χρήματα για τον οργανισμό σας και να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή της ομάδας σας.

Fundraising strategy and planning
Philnathropy is donating. Giving a flower as a donation to eldery people

Συμβουλευτικη φιλανθρωπιασ

Σχεδιάζουμε πλάνα φιλανθρωπίαςγια ιδιώτες και οικογένειες, καθώς και στρατηγικές δωρεών για ιδρύματα, και παρέχουμε καθοδήγηση και υποστήριξηγια την υλοποίησή τους. Σας βοηθάμε να διασφαλίσετε ότι οι δωρεές σας θα αξιοποιηθούν αποτελεσματικά και ότι θα έχουν το μέγιστο αντίκτυπο.

εταιρικοσ αντικτυποσ

Συνεργαζόμαστε με εταιρίες που θέλουν να αναπτύξουν στρατηγικές Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ), εταιρικής φιλανθρωπίας και συνεργασίες με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Corporate impact photo with a blossom seed